Новости в играта
#61 Removed user 08.01.2015 20:03
Dirt devils
1785 Posts

Rockers реклами и ние можем да правим на играта във фейсбук,като споделяме.Има начин :) Колкото до предното ти предложение съм съгласен само с точки 1 и 8:)Казваш да се изтрие чата под класирането:^) защо да е банално?Там все пак някой си пише :) Не се изполва само за караници :)Да се намалят орборите?Как да стане това?Намаляване на групите и отборите...тц... :)Премахване на нац.отбори?Ами,че хората си имат доста национали и от там трупат опит на играчите и съответно те стават по-добри...не става.Да се увеличат цените на сградите?Те тогава съвсем няма да останат потребители....Как приятелю новите играчи ще строят сгради при по-високи цени?Не става ;)

#62 Botev Forever 08.01.2015 20:45
Botev Forever
160 Posts
Since 07.06.2009

Да се махне правилото - играч да е стоял 24 часа в траснферната листа за да бъде продаден!

#63 Removed user 08.01.2015 21:11
Ladybugs
9 Posts

Scuderia Ferrari значи казваш, че ти е приятно да гледаш 3 групи пълни с ботове и една с 5-6 отбора? Съгласен съм с теб, за опита, но е някак скучно. Цените едно време бяха по-реалистични имаше смисъл и от ПНП. Сега след промяната тази опция не само че умря, но и никога може да не се върне с това темпо на играта. Помня, че преди 3000 кредит си бяха пари за убийство, особено за развиващите се отбори. Не знам, аз обичам предизвикателствата в една игра. Но наистина, поне се замислете за предложението ми да има само А и Б групи и то добре запълнени. ЗА чата, не да го изтриете като опция, а просто до момента...има съобщения от хора, които са забравили кога са играли...
И да довърша за групите, бих се радвал да видя запълнени групи и конкуренция, друго яче казано...да има тръпка.

#64 Removed user 09.01.2015 12:43
Daredevils
329 Posts

От икономическа гледна точка повече пари от домакинските мачове , повече кредит от сградите , да се премахне данък трансфер !! Дюш направи се промяна в положителна насока като се намали броя мачове в който играч от дюш да може да бъде продаден , но трябва и да се премахне след вземане на играч от дюш н да минават 10 дена докато можеш да си вземеш следващия !! Това грешно !!!!

#65 FC Socceroos 2010 09.01.2015 20:05
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

Вече мисля за бъдещето си във играта и слет промените ще реша дали да продължа да игтая. :)

#66 Removed user 12.01.2015 11:09
Ladybugs
9 Posts

А кога ще са гореспоменатите и вечно обсъждани промени?

#67 Removed user 16.01.2015 22:47
CSKA Sofia
1502 Posts

Всяко чудо за 3 дни .... много голям мерак имаше да оправи малко играта ... въведе няколко промени и пак се скри и не се знае кога пак ще се появи ... това е просто дъното на играта и според мен никога няма да тръгне пак нагоре !!!

#68 Removed user 17.01.2015 08:37
Ladybugs
9 Posts

то да беше за 3 дни...за 30 дни да беше...и след 30000 дни пак ще си играем същата бъгава игрица...

#69 Removed user 17.01.2015 19:49
Static x
19 Posts

Хм, че то имаше ли някаква дискусия какво точно да може да се въведе и защо. Всеки си предлага какво е подходящо да бъде новост, според него, и това си е. Ако Админа го хареса - ще го въведе, ако не го хареса - няма. това е всичко.

#70 Removed user 18.01.2015 17:58
Sharks
444 Posts

<blockquote><h3>violetsunset написа:</h3>Предложение за промяна:
Добавя се допълнителен параметър – „надареност“.
1.Той е с постоянна стойност за целия "живот" на играча

2.Неговите стойности са три:
„обикновена“ - стойност „1“ (нула)
„добра„ - стойност „2“ (две)
„отлична„ - стойност „3“ (три)

3. числовата стойност на „надареност“ се генерира на случаен принцип при самото
генериране на играча

4. генератора на стойности да е заложен със следните вероятности:
стойност 1 – 70%
стойност 2 – 20% (все едно е един играч от пет възможни)
стойност 3 – 10% (горе-долу един играч от десет възможни)

5.влияние на надареността
както знаем, 15 минути тренировка повишават коефициента с 0,1
при тренирането, надареността се умножава с цифровата стойност на надареността.
По такъв начин:
обикновена – 0,1 *1 = 0,1
добра надареност – 0,1*2=0,2
отлична – 0,1*3=0,3

Смисъл на промяната:
1. подобрява се реалистичността – и в реалния футбол някои хора имат вродена
дарба/способност/схватливост, която им позволява да усвояват футболните умения
по-бързо/по-добре от другите
2. премахва се досегашната досадна предсказуемост в подобряването на уменията
вследствие на тренировката за всички съществуващи играчи
3. въвежда се елемент на изненада – никога не си сигурен какъв младеж ще ти
дойде в отбора.
4. повишава се заинтересоваността в развитие на юношеския отбор</blockquote>

Това е много готина идея. Процентите трябва да се пипнат обаче - най-добре звучи като да са 1 - 90%, 2 - 8% и 3 - 2%.